Uamutuimmaan uunin lämmityst.
Hiillos oll kommee ja lämmin
Sillä aikkoo pilikoin sian-, naudan- ja hirvenlihat. Sitten sirruuttelin paistin pannull lihat.Voita, suolloo ja pippursekotusta. Nauanlihhoo n.400 rammoo, sikkoo 800rammoo ja hirvvee 800 rammoo.
Sitten sirruutetut lihat teräskattillaan Ves ja yks sipull sekkaan. Vähä hämmäätellään lihat ja ainneet sekas.
Sillä aikkoo uuni oll palanna, jo aika hyvin pienelle hiillokselle. Viellä pikkusen aikkoo ja sitt hiilet vejettiin tuhkapessään.Sitte vuan kattila uunnii ja uottelemmaan sopivanlaista lihan hajjuu, misttee tiettää lihan kypsynneen.
sillävälin kävin ruohojen kimppuun.
Pitkäshän tuo oll kasvannu, mut kyllähä tuo viell kuatu.
Tässäpä lopputulos herkullinen karjalanpaisti.Uunissa käristy n. 2,5 tunttii.
Pikkusen lopuks viell tuluppaanija ja unikonpampuloit.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.