Eilen täyty pyörähttöö Joenkaupunkis. Suapin verenkierttoo täyty korjjailla. Elikkästä polttoaine pumppu, suodatin ja tulupat. Toissaalla piti käyä vaihattamas talavirenkkaat, ku taittaa tuo talavikkii kohta lähesttyy. Noh, kävin tuas syömässäkkii tuoll vakkaripaikas.
Nammm.Pariloitu häränfilepihvi, tumma sipulikastike. Kypssyys metium+, pikkusen siis punertavvoo. 5/5
Eilen sit ostin Karjalanpaistilihhoo ja lohta, niistä viikonlopun sapuska tehhään. Elikkästä....
Lähilihhoo. Aika isoja möykkyjä olivat, joten pilikoin vähän piennemmiks, niit ensi.
Sit vähän sitä perintteist, Voit.
Vähän annettaan ruskisttuu ja sitt...
Lihat suolat ja pippurit.
Ja vähän mausteliemi lötkylä.
Paistellaan lihat ruskkeiks ja annettaan liemen vähän makusttuu kiehhuissaan.
Ja eeku......
Kattillaan. Tässä lokkii kirjutelles , muistu jottai mielleen? Sipuli unohtu tuost. Äkkivä pilikkommaan ja kattillaan, huhhh. Laitoin tuon kuvan oton jäläkkeen myös jonkun pippurinnii, suolloo en laittanna, ku vois ja lihas mahttaa sitä olla.
Välis tein reikäleippee.
Lasilla tirpasin reijjän raahammipaahtoleippää...
Sit paahtummaan pienen miärän voit kans ja
Muna reikkään ja pikkusen suolloo.
Ensimmäine erä. Pikkusen onkelmmii kiäntämisen kans, leipä aika pehmmee oll.
Toiset jo paremmat. Pakko myönttöö ei tää miun itis ollu, vuan tuolt instakrammist näin. Siellä kylläkkii paremmin osasivat.
Sit uunilohi, mersuolloo ja tillii vuan ja hyvä tulloo.
Siinä porissoot paisti, lohi ja uuniperunat.
Lohi valamist syötäväks ensmäisenä, paisti ja potut vähän myöhemmin. Hyvvee tull ja riittääpi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.