Tännää juolahti, joskos hirvvee tekis. Noh, eiku pakastimest köntti sulammaan.

IMG_20200404_124104.jpg

Liha oll hyvin pussitettu, niimpä sulasin sen lämpimässä veis alakkuun (2-3h)

IMG_20200404_124546.jpg

Suolloo, pippuriseosta ja voita pinttaa. Eipä muuta tarvihekkaa. En kehanna rueta paistinpannulla paistammaan pinttoo, ku aikonnaa tull hommattuu tuo hauutuspata. 

IMG_20200404_124750.jpg

Sit uunniin. Aluks 180 astteesseen ja sit jonnii ajan kuluttuu 150 astteesseen.

IMG_20200404_144954.jpg

Jonnii kerran otin uunist pois ja vähän valelin tuot voi- ja mausteliemell pinttoo..Enhän kerennä suolloommaan lihhoo päivvee aikasemmin. 

IMG_20200404_152343.jpg

Ja murreetaha tull.Aikkoo meni parisen tunttii.

IMG_20200404_153042.jpg

Siivu lautasell. Suolan puutteen lihast korvovvaa tuo voi kastike, joka tull paisttais. Hyvvee oll, Pistteet -5/5

Maistuis varmmaa sullekkii :D)). Harmi ku ei tullunna nuorempana menttyy kokkikoulluun, toissaalta nyt ois jiännä todennäkösest työttömäks. Ja kerkevväähän tuot viell.