Tännää juolahti, joskos hirvvee tekis. Noh, eiku pakastimest köntti sulammaan.
Liha oll hyvin pussitettu, niimpä sulasin sen lämpimässä veis alakkuun (2-3h)
Suolloo, pippuriseosta ja voita pinttaa. Eipä muuta tarvihekkaa. En kehanna rueta paistinpannulla paistammaan pinttoo, ku aikonnaa tull hommattuu tuo hauutuspata.
Sit uunniin. Aluks 180 astteesseen ja sit jonnii ajan kuluttuu 150 astteesseen.
Jonnii kerran otin uunist pois ja vähän valelin tuot voi- ja mausteliemell pinttoo..Enhän kerennä suolloommaan lihhoo päivvee aikasemmin.
Ja murreetaha tull.Aikkoo meni parisen tunttii.
Siivu lautasell. Suolan puutteen lihast korvovvaa tuo voi kastike, joka tull paisttais. Hyvvee oll, Pistteet -5/5
Maistuis varmmaa sullekkii :D)). Harmi ku ei tullunna nuorempana menttyy kokkikoulluun, toissaalta nyt ois jiännä todennäkösest työttömäks. Ja kerkevväähän tuot viell.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.