Mainio kahvi paikka, lepposa ja tilava. Tuoretta purtavvoo paljon. Myöskin saatavana keittolounasta. Ite en noista keittoloista nii perusta. Olen enemmännii lihanpurija tai nykyselti kallistumassa linturuuan puolleen, ku ei taijja röllykkä ennee kesttee noit liharuokkii. Aikonnaan samoissa tiloissa toimi ABC-ruokala, siellä tull käyttyy enemmännii syömässä, mutta tiällä vois käyä sillo tällö kahviloilla. Mukit o hienot.

20180307_122617.jpg

Ja evväät hyvät. Tällä kerttoo otin kahavin lisukkeeks moniviljasämpylän, siin oll häränleikettä (eiköhän nauttoo ollu), kurkkuu, sallaattii, juusttoo ja varmmaannii tapaskolla maustettuu kepsuppii? Ainassii oll semmonen kiva potku maus.Kahvina tais olla Presitenttii, sekkii oll sopivan tuoretta ja vahavvoo. Palavelu oll noppeeta ja reipasta. Pistteit vois anttoo 5/5. Kannattaa käyä. Eikä tämä tuaskkaa ollu pontsattu mainos.

Kyllä se tänne korppeennii taittaa tulla kevät, jiäpuikkojakkii jo näkkyy. Yöt nyt o kylymmii kokoajan -20-25 astetta. Päiväks nyt lämpivvää lähelle nolloo auringos. 

20180307_141543.jpg

Niiku näkkyy, siell se metrine jiäpuikko roikkuu : D.