Simmaan ja rahkapitkko maistelluu sen kunniaks. Noh, vähän ennakkoo kyll otin, eilen illall. Kuva tuotteist ja makustelu arvionti, se jäläkkeen.

20180304_175831.jpg

Tuo Kaskein juhlasima maku, jottai uuppuu mutta mitä? Ei oikkein simmaan makust.Eikä porreile ennee aukasun jäläkkeen. Muuten ihan juotava juoma, mutta aikkasen tiyris. Olhan tuossa alakkookkiii 0,8. Liekkö siitä johtunna yön herreeminen pulenpullon jäläkkeen puklusuus ja näin ennen herreemistä, että söin pillaantunutta roilerrii. Heh heh, join toisen puolikkaan nyt. Katellaan tullooko mittee unniin nyt, toivottavast ei kummiskkaa pukluusuuhun nyt.

Toine arvostelu tuo rahkapitko, vaniljakreemi sopivan imelä, appelsiinin maku niin esassilla tehty jot. Ihan hyvän makunen muuten ja ei jiä syömätä. Tullee varmmaa ostettuu muillonnii. 

Ja ylläri makutesti, kun kauppojen hyllyltä on hävinnä tuo Olovin Jahva? Kuulemma S:ssässä vasttoova tuote on Rainbowin orange näin myöjä tätit väitti ja yllytti maistelemmaan : D)). Just näin tein. Aika lähelle sama maku, mutta ei ihan. Jotennii pikkasen imelämpi ja jotennii paremman makunen. Parempi kummissii kun tuo priiman orange, se on todella imelä. Kannattaa siis ehotella ja yllytellä. Suatan joskus niist tehä juttujakkii ; D.