Tämmöne tull ajankohtaseks, ku edelliset lainat sain maksettuu, olkose nyt tammi- vai helemikuu. Ensin oll aikomus vaihttoo siihe Dustlerriin, mut sottailin kohan nuo tervveys tutkimukset valamisttuu, katottaan sit. Noh, nehän valamistu ja tyrä oll lauenna uuelleen. Ei ollunna verkotus onnistunna, valittelin kokoajan siit, mut eipä tuota tainneet uskkoo. Elikkästä nyt uottelen uutteen leikkauksseen aikkoo. Elikkästä tuas mennee hukkaan leikkauksen jäläkkeen 1,5 vuotta. Eihän tään tyrän tautta ou mennykkää nyt ku kolome vuotta. Kalliita vuosia, näin viisikymppiselle. Tähän juonttaa juuresa lainan otto. Tuas jiäpi polttopuut tekemäti ja osttoo ei vierraalta kannata. Kamina ja vesvarroojakkii o jo 30 vuottavanha. Elikkästä hajjoomis riskis. Onneks putkisto vejettiin 4-5 vuotta sitten uusiks. Se helepottaapi hommoo vähäsen. 

Tuas karkas asijan vierreen. Kysäsinhän lainnoo jo pankist aijjemmin, mut kiirreelt kerinnä neuvvottelemmaan. Niimpä tännää vappaapäivänä oll laina neuvvottelu.

IMG_20210325_125206.jpg

Piäjehu neuvvotteluun valamistautuessa. Tilloo on paljon ja 

IMG_20210325_125217.jpg

Tarjjoilu hyvvää, ku ite makssaa(Presso). Nii, nykysin neuvvottelut tehhään puhelimes. Heleppoo ku heinä teko.Nyt laina hoijjos.

Eihän se lämmitysremontti tuaskkaa lähtennä, ku römssöössä. Jokunen viikko sitte kävi putkiliikkeen työnjohtaja arvioimassa ja anto tarjjouksen. Tännää sitte menin siell virmas käymmää. Kysäsin mistäkäs löyttyy se ja se henkilö? Ei ou töissä ennää? Voi vittu tuasko tää miun tuuri alakkaa ajattelin? Alakkuun ei löytyny mittää tiettoo tarjouksista yms? Onneks olttiin oltu yhtteyes s-postill, vaikka sekkää ei alakkuun tullunna, mut sit kyselin ja sain sen tarjjouksen. Sen sit esittelin ja piästtiinhän sit alakkuun hommas. Alun perin tarkotus oll mennä tinkimmään, mut sehän ei oikkein onnistunna. Hinnat oll vähän kuulemma alikanttiin. Tiijjä häntä? Ei tuo ihan ilimasekskkaa tule. Onhan tuo kummissii aika uutta lämmitys tekniikkoo ja ekolokisesti kestävä lämmitys systteemi. Suapi nähä mitä täst tulloo miun tuurill? En uskokkaa, et ei viell tule jottai mutkkii matkkaan. Mut kerrompa sit lämmitys remontist, koha o ajan kohtane. Kohan rosppuutto ja lumi vähennöö. Tämän virma on mielestän Joensuun paras, hommat hoittuu ja voipi luottoo. Ei pontsattu juttu ainaskkaa viell, enkä nimmee laita.