Pitkäperjanttai postin haku ja kauppa reissull silimmään iski maksa.
Nautanmaksa oll nii hyvännäköst et. Kuvas o vähä väri vualleet, mut oikkeesti oli paljon tummemman punasemppoo. Hyvän näköst makssoo suapi aika harvoin, ylleesä se o harmmoota, elikkästä vanahhoo. Arvelin et alaku palaks riissivellin kans iha hyvä yhistelmä. Tännää jos suapi nuapurin pittii ni ruppeis tekemmää lammaskuallii, ehkä huomenna alottas keitellä. Katottaan nyt.
Tästäpä se maksannii paistamine alakkaa. Voit sirruummaan paistinpannulle.
Sitt maksat paistinpannulle, ku o tarppeeks kuuma. Eikä tarvvii, ku suolloo. Heleppoo paistettavvoo, kiirreisellekkii
Väliaika makustelluu. Vähä rose, mut ihan hyvä jo
Altentte, nyt mukavvoo pureskeltavvoo ja nammmm.
Vähän röllykälle herkkuva, ettei hävvii kokonnaan.
Ja lamppaan lihakkii saapu.
Pilikon tännään kohan sullaa ja suolloon. Katottaan suapiko tällä keinoin suolloo soppaan.
Huomenna keiton tekkoon. Huominen sapuska onnii melekkein lähiruokkoo, ei kuluta hiilijalan jäläkkee paljjoo.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.