Pitkäperjanttai postin haku ja kauppa reissull silimmään iski maksa.

IMG_20210402_110629.jpg

Nautanmaksa oll nii hyvännäköst et. Kuvas o vähä väri vualleet, mut oikkeesti oli paljon tummemman punasemppoo. Hyvän näköst makssoo suapi aika harvoin, ylleesä se o harmmoota, elikkästä vanahhoo. Arvelin et alaku palaks riissivellin kans iha hyvä yhistelmä. Tännää jos suapi nuapurin pittii ni ruppeis tekemmää lammaskuallii, ehkä huomenna alottas keitellä. Katottaan nyt.

IMG_20210402_110622.jpg

Tästäpä se maksannii paistamine alakkaa. Voit sirruummaan paistinpannulle.

IMG_20210402_110954.jpg

Sitt maksat paistinpannulle, ku o tarppeeks kuuma. Eikä tarvvii, ku suolloo. Heleppoo paistettavvoo, kiirreisellekkii

IMG_20210402_111314.jpgIMG_20210402_111511.jpg

IMG_20210402_111850.jpg

Väliaika makustelluu. Vähä rose, mut ihan hyvä jo

 

IMG_20210402_111836.jpg

IMG_20210402_112803.jpgIMG_20210402_113233.jpg

Altentte, nyt mukavvoo pureskeltavvoo ja nammmm.

IMG_20210402_120502.jpg

Vähän röllykälle herkkuva, ettei hävvii kokonnaan.

Ja lamppaan lihakkii saapu.

 

IMG_20210402_152251.jpgIMG_20210402_152321.jpg

Pilikon tännään kohan sullaa ja suolloon. Katottaan suapiko tällä keinoin suolloo soppaan.

Huomenna keiton tekkoon. Huominen sapuska onnii melekkein lähiruokkoo, ei kuluta hiilijalan jäläkkee paljjoo.