Juu tämä nyt tull viimoviikoll ajankohtaseks. Tämähä alakokkii sit keskiviikkona taksin tilloomisell. Noh, rupesin kahtelemmaan aikkoo millonka sinne oitäs mennä? Sitäpä sitten ei löytynykkää misttää paperiloist tahi tekstiviestilöist, vaikkakkii kuva oll et se o uamu seittemält? Ilimmeisesti se kävi ilimi siin netti kuavakkeen tietojen täyttämises? Rupesimpa sit soittelemmaan noihi numeroihin mitä lappuloist löyty, eipä mikkää niist vastanna. Vasttuu aika oll loppunna, lopulta nelejäs nummero vastas. Sieltä sain ajan tiettoon ja ajan kastrolokijjaan? No nythä? Siin sit vähän keskustelttiin leikkuu paikast? Tuumasin lopult, et hyvä sain tuon menoajan seleville ja mään tuonne päiväkirurkian puolelle?

Uamu sitt tull ja taksikkii tupsahti paikalle. Siinä matkalla rutvatelttiin vaikka mitä, sekkii oll hauska et kolome takssii oll hylännä miun kyyvvin. Hammaslahest tull taksi? Ilimmeisesti oll liian aikast muille. Kyyti männii hyvin ja melekkein ensimmäissii olttiinnii. Hissillä ei kummiskkaa piästy polille vuan piti uotella jonnii aikkoo. Porukkoo alakokkii kertymmää paikalle kymmenkunt.

Hissi rupes toimimmaan, kellä oll ensmäiset ajat läksivät ensmäisenä hissiin. Ja eiku kelakortti polin ilimoittautumis konneesseen. No voei veeee!!!!! Konnees luki ei aikkoo? Noh, eipä muut ku tiskill ilimottautummaan. Kelakortin villautus ja sama. Sit ne rupeskahtelemmaa minnekkä mennään? Löytyhä se toissee kerroksseen ja olkose nyt Joku muu leikkuu puoll? Siellä sit piäsin heti hoitajan syynniin ja kysely tunnille. Vuatteet vaihettiin, alakupillerit napattiin. Sen jäläkkee istummaan vähäs aikkoo, toimenpide alakas 8.00. Ennen sitä liäkär viell syynäs leikkuu kohan ja piirtell alotus viivat. Tää liäkär ollii pikkusen virkkeempi, mitä se aikonnaa leikkauksen tehnynnä liäkär. Hyvä, ehkäpä nyt parempi lopputulos? Kello loksahti kahekssaan ja noutaja tull. Siin lähettiin kävelemmää leikkuu salliin ja siell köllähin pöyälle. Viell vihjailin siin et suattaapi olla uniapnea. Heti kyselttiin tutkimuksist, tuummailin ettei niit tehä nykysin, ku ammattikuskiloill. Sitt tull leikkauksen nukutusliäkär ja esittäyty ja alettiin hommiin. Maski nuamalle ja kuulemma kolomme syvvee henkkäyst ................................................................................................................................................................................................................. .

IMG_20210916_160255.jpg

No huomenta. Herräilin, ku ne konneet tuas hällyyttelivät? Täyty näillekkii hoitajille vihjailla siit "unapneest". Laittovat sit happiviikset nennään, jo loppu piippailu. Siin sit ihmettelin, et kurkku o nii karhhee et sua iäntä aikaseks? Kuulemma oll hengitysputket laitettu ja ollunna henkityskonnees. Äkkinäisellä tuntu aika rajult? Pikkusen juotavvoo ja oll parempi olo.

IMG_20210916_163402.jpgIMG_20210916_162106.jpg

Ilone tuijjottelijakkii ilahutti vierell. Vähän aikkoo viell leppäilin. Sitte tull par hoitajjoo, jotka autto pysttyyn enskerran. Täähä oll hyvvee palavelluu. Etellisell leikkuu kerrall tuntu ykshoitaja tuummoovvan, ettei ruppee issoomiest nostelemmaan. Noh, ei kyll tarvinnakkaa nousin ylös yksinnää sillo. Nyt en viell ens nousull kehanna lähttee juoksentelemmaan tahi naureskelemmaan koski nii  keleest. Jonnii aikkoo viell pötköttelin ja nousin sängys istummaan ja ylös. Kolomannell kerrall pien lenkki ja pikkusen napostelemmaan leippee ja jukurttii yms,

IMG_20210917_064507.jpg

Onneks oll nuit puutuoliloit käsnojill. Niist piäs hyvin ylös.

Yö seuvvun olin tuoll, sitt n. kymmenen mais oll lopputarkastus ja kottiin. Siin sit vihjailin, et pitäs varmmaa suaha viell sairaslomalappu? Liäkär ei ollu kirjotellunna sitä? Liäkärin piti tuuvva se miulle. Ei tuonunna, hoitaja anto. Sairasloma aika oll n.kaks viikkoa? Aikasen lyhyt? Pittää käyä lissee, jos ei riitä. Niimpä lähin kottiin. 

Kotona ihmettelin tuot suuvärkkii, ku

IMG_20210924_110845.jpg

Pikkusen oll nuit paisseit tullunna, liekkö putkitus ollu syyn? Noh, nuo ajankans lähtteevät pois. Kurkku nyt vieläkkii o karhhee ja ryittämmää meinovvaa joskus rueta.

IMG_20210924_110802.jpg

Lähttiissä sairraalast tuommoset laastarit oll.

 

IMG_20210921_101938.jpg

Muutaman päivän jäläkkeen otin ne pois. Ihan hyvältä näyttääpi. 

Ainu vuan, ku nuit ohjeit ja leikkaus tietoja lukkoo. Pikkusen eppäilys käypi mielleen? Nuo tyrän korjjuu puolet, onko vasen miun vasen vai liäkärin vasen? Siinnäpä kysymys. Toissaalta verkottihan ne molemman puolen. Siitäpähä se näkkyy sit.Nyt en jaksa syynnäillä tekstiä toista kerttoo, jot virhheitähä voip siin olla ja oisha siin vaikka syynneisinnii uuvvelleen. Nyt huilloommaan ruppeen, huohhhh.

Ai nii KIITOKSET kaikill Hoitajill, Liäkärilöille ja muille jotka oll osallissii täs jutus.