No joo, ostin mie eilen sen kuakun : D. Vois sannoo vaikka mitallikuakuks, Krista Pärmäkosken pronssimitallin kunniaks. Sillee voipi hyväll omall tunnoll syyvvä. Vai mitä? Ainahan pitäs olla juhlimisen aihetta, ettei masennu : ). Ja nyt siihen kuakkuun,  pistän par kuvvoo aluks.

20180209_143001.jpg

Kuakun ostin Houkutuksen houkutuksist, niin ku kuletus laatikossa lukkeekkii. Hirmu hyvä oli kuletella tuossa luatikossa tuote kottiin. Pysy autonnii penkillä hyvänä, eikä läsähtännä kassaan. Palvelu tuossa Kahvila& Kontditoria Houkutuksessa oli erinomaista ja noppeeta.Pitäsi käydä jonkun kerran kahvillakkin, varmaan löytyisi vaikka mitä herkkuja. 
20180209_143252.jpg

Kaakku ostin mansikka täytteisenä ja laktoosittomana, ainut oli sellaisena. Vattuna kyllä löytyy ja muilla täytteillä enemmänkin. Noh, enhän tarvinnutkaan, kun yhden kaakun. Kakun päällä oli koristeena mansikoita, karhunvattuja, punaviinimarjoja, mustikoita, suklaakeppijä, marsipaanikukkija ja herneitä? Tuo herne yllätti suussa, piti mutustella mitä se on? : D)). Sitten pätkähti mielleen herne. Aika yllättävä makuluomus, mutta en sanois kummiskkaa pahaks. Pohja oli sopivan kuiva, eikä liian märkä. Alkuun tuntui ettei olisi kovin imelä, mutta kyllähän siitä sitäkin löytyi ja pitää ollakkin.  Alkuun meinasi tulla näläkä, ku kuakkupala ei meinanna irrota millään vaikka olin palan leikannu irti. Syy löytyikin siihen, oli laitettu kakkupaperin päälle vielä pahvialunen, jota ei näkynyt reunalta. Työnnin kakkulapion aina sen pahvin alle, ei noussut pala ei : ). Kakulle voisi pisteitä anttoo 5/5 Ja palavelulle saman moisen. Tullee varmmaan muilonnii ostelttuu tuolt ja suositelttuu muilekkii. Eikä tuaskkaa ou pontsattu mainos.