Näi itekkii rupesin pohtimmaan koronnoo? Uattelin minnää kirjotella, ku näitä kaiken muailman asiantuntijoita ilimmaattuu pilivin pimmein. Tässä yx painappa>Esko Aho IS:lle: Tilanne on vaarallisempi kuin 1990-luvun lamassa. Ennustaja ukoilla vuan rahat mieles? Tahi vanahusten pelottelu(Yle)? Kaikista juttuloist hehkutettaan vanahusten sairastumista ja kuolemmoo. Kohta kaikki mummot o päivystykses? Nyt onnii hyvä unohttoo kaikki vanahukset ja ei sua käyä heijjä luonnaa ja mitäpä sitä muutenkkaa yhtteyttä pittee, viell koronna tarttuu puhelimennii välityksell? 

Tarttumisest puhheen olle. Miten tuo nuamasuojat suojovvaa, mielestän yhtä tehokkaast se viirus silimmiinnii kautakkii tarttuu? Onko tuokkii vuan myynti kikka? Mutennii tää tauti alakkaa näyttämmään rahastukselt? Käsitesi pullokkii jos makssaa 38,50e? 

Koronassa on jottai hyvveekkii? Ei kaho iskkiissään onko köyhä, rikas, viisas, tyhmä tahi minkä mualainen out. Ehkä lännennii länkkärin (Rumppi) löyttää voittajasa. Muilman varallissuussii ehkä tasottuu? Ihimisten uatemuilmakkii vois muuttuu? Luontokkii puhisttuu(Kiina, Italia ja Intia)? Ehkäpä jos ajateltas näin? Muapallo kiittäs, jos miljarti ihmist piäsis paremmille metätysmaill tauin taut? Yli kanssoitus vähän vähenis. Ehkei viell tämän pantemian kaut, mut ehkä luonto kokkeilloo vähitellen karssii ihimispopuluatijjoo? Koha jiämassat sullaat ja alta löyttyy kaikenmuailman pasillija ja viirukssii, jotka lähttöövät jylleemmään. 

Hauska seurata et Eurrooppa teki Perlokset. Mitenkä niin? Noh, kaikki tekemine o viety Kiinnaa ja intijjaan. Nyt ei sitte ossii suaha ja jouuttaan kusseen senkkii takkiikkii. Toivottavasti oppiit, et kaikes ei kannata ajatella halappuut. Vuan kannattaa ajatella myös riisitilantteihin vaikutukssii tilantteissiin. Jos? 

Nonnii empä teit häirihe tän enemppee, mänkkeehä nyt hamstroommaan!!!

Pistettään viell piisi.


Ismo Alanko-Kun Suomi Putos Puusta - YouTube