Harmi vuan ee tullunna kuvvoo otettuu. Olin nimittäin puku piällä, puollustukseks vois sannoo, ettei kummiskkaa rakkoo ollunna. Sitä en laita, se o periuate. Pitäsköhän vanaha kuva laittoo tuost korvikkeest? Laitettaampa.

20160206_175648.jpg

No joo, eilen ostin hiuspinnijäkkii, ett suan parran turakkeen siistiks. Aika hyvin nuo toimi, neljällä pinnillä selevis.

Turonpuku on hommattu n. puolenkymmentä vuotta sitten(en tarkemmin muista), vielä mittojen mukkaan Suomes tehty. Nykysin tehhään sekkii Liettuassa, Balttiassa tahi Euroopassa. Tästä sellanen kukkarolla iänestys, etten ennee osta pukuja. Tahi sitten tietätettään ompelijalla. 

Puvun piälle laittamisen syy oll sukulaisen hautajaiset. Joutu viellä ajelemmaan uusilla renkkailla Eu:n itäsimmppään manneralueen kunttaan. Matkahan meni hyvin, mutta työhän tiijjättä miun tuurin?

Juolahti erräät vanahat ortodoksi hautajaiset mielleen. Puku oll sillo meleko uus. Kerrottaanhan "hauska juttu" Näin se lähttee : D)). Tiesittähä? Hautajaisissahan poltellaan suitsukkeita ja kynttelijä. Jokkaisella pallaa kyntteli toimituksen ajan kädessä. Noh, jossai vaihheessa alako haisemmaa palanneen käry. Kahtelin missä ja kellä pallaa. Itellänipä tietysti, puvunpaita oll syttynnä melekossiin liekkilöihin. Puku ei onneksi paljoa kärynnyt, mutta paita palo ilosesti : D. Eipä muuta kun sammutin sen ja rupesin vähän tarkkaavaisemmaks. 


Nii tään päivän hautajaissiin. Aika hyvin muuten men, mut se mut : D)). Ei sais naurroo, mut en tiijjä. Mikähän se aina on, ett miulle sattuu. Nyt muuten hyvin meni, vuan hauttaan laskkiis meinas kantoliina loppuu. Joku oll rullanna miun puolen lyhkäseks. Meinas tulla kiire, kun oikkeesta käistä loppu liina. Huh, aika moinen paino tull vasemmalle käelle. Onneks kerkesin oikkeel käell mukkaan. Hirmu liukas viellä tuo liina. Onneks ei tainna kukkaa huomata, siitäkkii selevittiin pelekällä säikkäksellä. Siunnauskappeli oll hieno. Laitampa tuohon par kuvvoo.

HPIM1523.jpg

HPIM1490.jpg

Kyllä tää netti on hyvä assii, ku kukkalaitteetkin voi tilata ja toimittavat myös perille. Kiitokset voi sanoa myös Kukka- ja hautausispalvelu Hassinen KY:lle. Hyvästä palvelusta. 


Muuten sivumennen nuist uusist renkkaist. Muuten ovat tosijjaankkii paremmat ajjoo, ku kesä renkkaat. Hirmu hiljaset nastarenkkaiks. Kyll olivat kymppi ostos, ainakkii näin aluks tunttuu. Vaihtokkii onnistu nappiin, uamusta oll pakkasta 9 astetta ja pari auttookkii oll jo hatelikossa. Muuten ei ou ponsoroitu mainnos sitten, ihan puolueeton kommentti : ).