Pikku lauanttain herkuttelu napostelu.

IMG_20211229_111657.jpg

Tästä Risman lihast se lähti.

IMG_20211229_111821.jpg

Pikkuseks aikkoo Maldonin suollaan immeytymmään. Aika noppeesti vetäs tuon Maldonin ihtteesä. Siin se suollaatu n. 1-1,5 tunttii.

IMG_20211229_123236.jpg

Vähän pienimmiks paloiks. Ja eiku

IMG_20211229_123241.jpg

Pien miärä voita sirruummaan.

IMG_20211229_123536.jpg

Sirrautin piätyt ensin kypsenttee, ettei tuo lihamötikkä kuivas liikkoo paisttais.

IMG_20211229_124009.jpg

Ja paistoin n.3minnuuttii puolelttaan. Jotennii en luottanna tuohon? Joten tökkäilin nuit viell kinkunlämpömittarill. Kattelin, et lämpö ois n.66 astet.

IMG_20211229_124819.jpg

Kiirresti pois paistin pannult, etteivät liikkoo sua lämppöö. Ja tämmöst tull. Erin ommainen tuote näin makustelluun, mut ehkä ois ollu lisukkeen viell peruna muussi ja avot. Maustteit tähän ei tarvvii muut, ku suola ja voi. Ehkä SavuMaldoni ois tehnynnä vielä paremmaks. Koitellaampa sit seurraavvalla kerralla.