Pikku lauanttain herkuttelu napostelu.
Tästä Risman lihast se lähti.
Pikkuseks aikkoo Maldonin suollaan immeytymmään. Aika noppeesti vetäs tuon Maldonin ihtteesä. Siin se suollaatu n. 1-1,5 tunttii.
Vähän pienimmiks paloiks. Ja eiku
Pien miärä voita sirruummaan.
Sirrautin piätyt ensin kypsenttee, ettei tuo lihamötikkä kuivas liikkoo paisttais.
Ja paistoin n.3minnuuttii puolelttaan. Jotennii en luottanna tuohon? Joten tökkäilin nuit viell kinkunlämpömittarill. Kattelin, et lämpö ois n.66 astet.
Kiirresti pois paistin pannult, etteivät liikkoo sua lämppöö. Ja tämmöst tull. Erin ommainen tuote näin makustelluun, mut ehkä ois ollu lisukkeen viell peruna muussi ja avot. Maustteit tähän ei tarvvii muut, ku suola ja voi. Ehkä SavuMaldoni ois tehnynnä vielä paremmaks. Koitellaampa sit seurraavvalla kerralla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.