Innolla joenkaupunkkiin ja Kanssainvalisille Suurmarkkinoille, josko rokkoo tahi kenkurroo söis.painappa>Kuvagalleria: Miltä maistuu kenguru tai krokotiili? - Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tarjonta ulottuu Euroopasta valtamerten taakse. No joo, hullujahan myö kaikki Suomalaiset ollaan. Oll nii pitkät jonot, jot jäi syömäti. Harmi sinnääsä ja pettymys, mut pittäähä ens vuuvvellekkii jiähä tavotteit. Kävin sit perintteises paikas syömäs päivänpihivin ja hyvvee oll. Pepe ei petä koskkaa. 

20180811_130553.jpg

Eikös ou herkullisen näköst ja makust? 


Markkinoillahan ol paljon porukkoo. Myyjjii enemmän ku viimo vuuvven tappaukses. Kaiken näköst herkkuu ja muutakkii markkina riässee. Ilima ol aikas lämpönen, onneks tuulen vire puhalti pielisjoen varres. Se pikkusen helepotti käppäillyy. Kuvvii en kehanna otella, noh yhen kumminnii.

20180811_124214.jpg

Hieno oll kukkapenkki. Näillä markkinoilla kannattaa käyä, aikkoo pitäs varata ja tyhjällä röllykällä männä. Allekirjuttanneella on kylläkkii sellane elimistö, ettei paljjoo voi syyä erlaissii herkkuja. Suattaapi rueta murahtelemmaan ja muut kivvoo tekemmään. Tosijjaan ihan kiva tapahtuma, kannattaa jokkaisen käyä. Viell huomennakkii ovat paikanpiäll. 

20180810_142314.jpg

Viell eilissii helle lukemmii, töist lähttiis. Eiköhän kohta kylymene ja sitten tuas morkattaan kylymmyyt.

Ai nii viell tuost vuotis arvonnist ja muistakkiii tulevist, jos osallistutta kantsis olla sen verran kiinnostusta, jotta kävisittä kahtomassa voititteko. Ei veikkuukkaa anna voittoja, jos ei lunasta niit. Sanottaan et, n. kuukkaus aikkoo ain lunasttoo. Sitten mennee hyväntekevväissyytteen tahi seurraavvaan arvonttiin voitto. Oiskos tää näin hyvä? Kysyttään viell Anskult kannattiko osallisttuu?