Lasananne a`la Kuuraparta.
Täst se lähttee. Pari nokaretta voita paistinpannulle ja siihe särryymmään jauheliha (sikanauta). Lisättää kouralline suolloo ja vähän pippur rouhet riputtelemma.
Sitte ku jauheliha o kypssee, kuavamma purkillisen tämmöstä tommaattisörssellii joukkoon. Hauuttelemma kymmenkunta minnuuttii sekottaen. Sit lisseemmä vehnäjauhhoo lusikallisen. Maittoo laitettaan tämän jäläkkeen n. seittemä tessii. Sekotettaan kuattaissa kokoajan. Tuas annamma pikkusen porista, elikkästä hauttuu kymmenkunta minnuuttii.
Siin murskat joukos.
Sit ropsautamma 150 rammoo juustoruastetta sekkaan. Hämmennämmä pikkusen aikkoo jotta sullaa sörsselin joukkoon.
Siin juustoruate sekotettun.
Siin jo pastat laitettunna mukkaan. Elikkästä ensin kerros sörssellii pohjall. Sen jäläkkeen pastalevyt ladomma. Sit tuas sörsseli ja pasta. Tais tulla kolome kerrost pasttoo. Ja sit lopuks loput sörsselit piälle. Pikkusen viel juustorustet piälle ja eeku uunniin. Uunis 200 asttees parkyt minnuuttii. Sen jäläkkeen pienennämmä lämppöö 175 astteesseen, sill viell parkyt minnuuttii. Uunist oton jäläkkeen annamma tekkeettyy viell 10-20 minnuuttii.
Uunist otettuna ja vettäätynneenä näytti tält.
Ja lautasel tält. Mut lautasell ei kerennä pikkää hapata. Jumakaut ku oll hyvvee. Ei kaupan, eikä ravintelin lasaknet tätä voita. Ylleesä ne o vetissii ja röppömäissii syyä. Tämä oll kaikkee muut ja makukkii oll erinomane. 7/5. En kehu mut ... .
Ehkkei ei iha jokapäiväne ruoka. Kummissii aikkoo jonnii verran mennee nois hauutteluis ja tekemises.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.