Juu toisspäivänä möykkäs tuon alaselän, vaikka sinä uamulla se oli parempi ja kävin loman jäläkkeen töissäkkii yhen päivän. Eilen kävin tikkamäellä päivystykseks toisen asian takkii, nyt toine silimä rupes väläkkämmään ja samenemmaan. Eipä siinä sen kummemppoo, pikkusen oll tuas lasiaine irronna, mut nyt ei tarvinna laaseroijja. Pampulat ja muut hävijjää näöstä ku ei kahtele niit? Siin uotellessa silimäliäkärille selän möykkäs, hyvä kun piäs tuolist aina ylös. Juolahti mielleen menempä Tikkamäen normmaali päivystyksseen. Niimpä sit tein. Ilimottautues vasttaaotto täti meinas rueta kyselemmää mitäs tänne, ettei Khtlsvr:n tervveyskeskuksseen. Kerroin et kävin silimäpolil ja möykkäs siell. Sain sit lopult vuoron, ku jutustelin tyräst yms. vaivois.

IMG_20190827_103550.jpg

Hienoja muallaukssii o uottelusalin seinissä. Aika vähän oll potillaitakkii siell, oll han se tiistai.

Mänhän tuolla par tunttii. Meinasin jo rueta sänkkyy tinkkoommaan, ku selekkään koski nii s..t...... .

Piäsin lopult liäkärittärell, se viäntel,  kävelytti, taivutell ja tuumi "aika jumis paikat". Sit sano,et "täyttyy kirjottoo liäkkeeks hevoskuuri". Neljjee liäkettä kolome kerttoo päivässä, nam. Kuulemma suattaa vähän ettoo ja viijjä jalat alta tuo kuuri, mut se o tarkotus. Pitäs renttouttoo kuulemma joka paikka.

Varmaseuttikkii varottel liäkkeis. ja liäkkeet o: Sirdalud 4mg, tramal 50mg, burana slow 800md ja panadol 1mg.

IMG_20190827_191733.jpg

Itellä oll tuota paratabssii ni en ostanna panatoollii. 

IMG_20190828_080358.jpg

Siinäpä kourassa liäkkeet, jotka otan kolome kerttoo päivässä.

Ensmäisellä kerralla jätin ottamatta tuon panatoolin, jotennii tuntu ettei napit vaikuttanna mitenkkää. Seurraavalla kerralla porrautin kaikki, jo alako vaikuttammaan. Enne kolomatta kerttoo jo alako etommaan ja vähän jalakoja sippoommaan. Nappien oton jäläkkeen nukutti hivenen, mutta sitten virkisty. Kuurin kesto 2-3 päivvee.