Eilen kävin sulake kauppoloil Marjuskassa, kun Sales ei ollunna? Talavi kun tulloo,

20181005_124413.jpg

vähän lumenhärmmeekkii sato toissa päivänä. Siks piti laittoo sähköpatterija laiskkuuvvessa piälle, ettei polttopuit menis nii paljjoo ja kaminan lämmittämisen vaivalta siästys. Alako ilimmeisesti liikkoo tulla kulutust, ni sulakkeet kärysivät tämän tästtää, ja  alakovat loppummaan. Sillä sulakkeen hakkuun. Siin sitte silimä sattu mukitelinneessee? Ja vielläpä olivat alennuksell. Siitäpä se sit läks mukkaan tämmöne muki

20181005_095400.jpg20181005_095439.jpg

Paha ku oun kaikeen jännään tavarraan perso ja tulloo hankittuu niit.

Leimattii löyty pohjast.Ei ou niiku errään Suomalais mukin valmistuttajan pohjassa tarra nykysin, eikä siitäkkää taijja käy valamistus mua essiin. Vielä näköjjää kannattaa valamisttoo näittää Eurroopassa. Kyllä Suomi on kallis mua kaikessa suhtteessa. Valamistus on kallist ja tuotteet o kalliita. Eikö noihin Suomalais virmojen ulukomailla tehtyihin tuotteihin voisi laittaa isomman veron(niin kuin autoissa), jos tuuaan suommeen myynttiin? Suomessa vähän samanlaista hommoo, ku valon kanto tuppaan säkissä hölömolässä. Työllisttee pitäs Valtion, mutta töihen annettaan mennä ulukomaille? Nyt on kyllä turha väittee palakkoja suureks, kyllä tuo on ennemminnii teko syy. Suomessa haluttaan rikasttuu noppeesti(yrityksen perustajat). Ennen oli toisin pyrittiin saammaan toimeentulo, eikä ahnehdittu. Nyt yritysten täyttyy tehä voittoo puolet, muuten ei hyvä seurroo. Kvarttaalitalous oli kaiken pahan alku ja ehkä loppukkii. Voitto voitto tappio konkurssi, joka yrityksen tulema, kun on kasvanut liian isoksi.

Tuas men synkistelyks loppu, mut muki o hieno ja ISO. Mukavvoo sunnuntait kaikil, mie alan valamisttauttuu iltavuorroon.