Tämmöne luikahti miellee? Onko Korona viennä semmosen kauppoloist pois? Tässä yks päivä arvelin menevän kahtelemmaan Dysonnii tuonne Joenkaupunkin Giganttiin. Asiakkaita ei näyttännä olevan kovin paljjoo, myyjjii sennii eist. Kävelin Dysson hyllylle ja aloin kahtelemmaan imuriloit. Kokkeilinnii parrii. Pyörin siin jonnii aikkoo ja kahtelin joskos myyjjii tulis paikalle. Noh, ei tullunna. Joten otimpa ritolat. Oisin suattanna osttookkii, mut jäipä nyt ostamata? Ilimmeisesti myönti o huimmoo ja se hoittuu ihesttään?

Toine paikka jossa kävin toissa päivänä pyörähtämäs osto tarkotuksill oll saman kaupunkin Hankkija. Siltä meinasin osttoo akkukäyttösen Sthili moottorsahan? Kahtelin ja kokkeilin niit siin kohtalaisen ajan? Ei näkynnä myyjjii? Kävin sit kahtelemas misseekä ne on ja onko niit? Ollha siell ja monttaa, mut taisivat jutustella "viikonlopust", eikä kettää näkynnä palevelemmaan? Tästäpä se johtopiätös, et heippa. 

Noh, kotosalla rupesin kahtelemmaan nettii, jospa sieltä löytys Sthiillii? Ja löytyhä niit. Hintakkii oll palajo halavempi. Eiku tillauksseen. Eiköhän tuo tulle, jo ensviikolla? 

Nyt o toine piikkikkii otettu. Parpäivvee pikkusen arka oll, mut kyll se siit. Huomenna pittää rueta kyselemmää minnekkä sitä suunnistelleis ver- ja muihi kokkeissii enne leikkuut. Tarkka päivämiäräkkii oll millonka käyä.

Tännää sai nuo yhet lappuset tehttyy.

IMG_20210905_092039.jpg

Monta ilosta suajjoo, suapi laskun?

Eilissii lenkki kaveriloit

IMG_20210904_130914.jpg

Tulivat vissiitille kaverukset.

 

IMG_20210904_131548.jpg

 

IMG_20210904_131553.jpg

Alakkuun piti vähä ohjjailla, jotta sattusivat oikkeelle tielle. Kohttuullisen kilttijä possuja olivat. Meinas tulla hiki näihi peräs, mut saipaha vähä kunttoilttuu.