IMG_20220813_194849.jpg

Siinäpä se lopultakkii o pelattavis.

Muutama päivä sitten laittelin vehkkeen toiminta kunttoon, eikä siin männynnä, ku par tuntinen. Pikkusen hankalloitti, ku tuommost värkkii enne laitellunna valammiiks. Kaikki ku piti hoittoo peli ohjaimell ja kukapa se nyt ohjekirjoja tarvihttoo, ei kukkaa. Meinashan siinä usko pettee ja taisin jo harkita ohjeihen ehtimistäkkii, mut kyll se siit. Alakuha män verkkasesti, ohjeistuksen kun voi kahttoo teeveen näytölt. Mut siinnä ei muutammii kohttii näytett. Tuost peliohjaimest piti koitella mistä mikkii löyttyy? Melekkein insinööri pitäs ollakkii tuos? 

Eilen iltana rupesin nyt kahtelemmaan mitenkä se ilimaspeli lunastettaa? Heleppoo ku heinän teko. Näpytelttiin kaiken muilman tietoja kirjautumisseen pelivirmmaan ja se storreen. Sieltä välill tull viesttii s-posttiin ja sielt piti hyväkssyy homma, se viesti ei viipynnäkkää, ku varttitunnin? Kerkesin jo kysellä muilt mitenkä tää hyväksyttään? Noh, sen sain sit tehttyy ja eeku pelikauppaan. Sieltähän pelilöyty, mut lunastus nappii löytynnä. Jonnii aikkoo sottailin, sit menin ostammaan sen ja likkailin makssuun, sieltäpä se sit löytykkii. Tähän kaikkeen männii reilu par tuntinen. Huh huh, sit eiku lattoommaan peli. Lattaus aika 15 tunttii? Ompa noppee tää elisan 100 vai 300 mekane, (ei näis pysy mukana, ku muuttelloot nii ussein isommiks mekoloiks ja hinnat eiku noussoo) Joka oikkeelta noppeuvvelta äskennii oll lattaus 22,8 ja lähetys 3,8. Mistähän sitä maksettaan näis noppeuksis? Vähän niiku porssen ostas ja sais kuplan? Kyll tuo jo uamutuimmaan n. 11 maissa jo oll luannu. Piäs ensmäiset siivut vetämmään. Ja kyllähä tuo on aika koukuttava. En oukkaa pellailunna sitten psp:n jäläkkeen. Siit on kymmenisen vuotta varmmaan? Pittäähä se joku harraste olla, ku... .

IMG_20220813_210109.jpg

Iltapalaks par vesrinkellii. Pikkusen tuunnaillin. Laitoin koletroollii vähentävvee markariinnii molemmill puolikkail. Sitten kerros tuoretta kurkkuu, sen piälle oltermannii kerros. Jonnii verran juuston piälle majoneessii. Sen piälle kerros suippopaprikkoo, sit kolomme halakasttuu nakkii. Seurraavvaks olttermanni kerros, sen piälle uuen sipulin siivvuja ja kans kiinni. Viellähän tästä puuttu paistettu muna, mut kehanna ennee ruveta käristelemmään. Nyt jakso vähän aikkoo pellailla ja kahttoo töllöö.