Serkkupoika rauhottelloo, Kyösti Kyösti.

Painappa tuost>Puhemiehet: Tarja Halosesta painajaisia näkevä Keisari Kakkonen ei aio katsoa vierestä, kun vanhat perinteet jäävät "akkaälämölön" alle.

Herralupiloista onneks en tiijjä mittää, mutta joskus nuo käyttäytyvät ku narrit. No tietennii jokaine ajjaa nykysin ommoo ettuu. Onko nyt peleko tuol Lupilla, et tosijjaa hyö jiävät tossun all? Varmmaannii josttai sellasest o kysymys, sillä "ukot" ovat ryvettänneet nii paljon omissa hommissaan.

Se Raha, Maine Kunnia, mutta kun se on katoavaista. Onhan nyt hyvä esim. Kiihtelysvuaran kirkko, kohta sitäkkää ei muista kukkaa. Oll siinä paikallaan melekkein 250 vuotta. Harmi sinnääsä, että haihtu savuna ilimmaa, mutta se on ollunna ja mennynnä. Ei tule ennee takas. Etteempäin on mentävä, ei vanahoja voijja ennee muistella. Sama o ihimis elämässäkkii, kukkaa ei nuorene, eikä vanahat nuorrii päihitä. Nuoret tulloovat ohi ja etteennii kunnia himoset naiset Isolla N:llä.Semmosta se vua elämä o, olokkoo vaikka kui Kesar. Ja totta on myös, että nyky "Johtajamieheks" ihtteesä tituleeraavat, ovat pelekkee kirja tiettoo täynnä olevvii Tohvelsankariloit.  

Muuten vois sannoo, että hattuu nostan Kyöstille, ihe o tehnynnä oomaisuutesa ja kunniasa tyhjästä. Oisithan suanna suaha sen Vuorineuvvoksennii tittelin, kivahan se suvussa ois sellanennii olla. Vaikkakkaa ei paljjoo kyllee ou käytynnä ja sukuloitunna kovinkkaa paljjoo. Hyvvee jatkkoo ja menestystä.

Tosijjaa hieno relihvi lehtikuvassa. Hih hih,toissaalta mukava kyllä on aina lukkee noita lööppilöitäkkii. Jonkun kyllä pittääkkii potkkii myöskkii Suomalaissii perssiille, muuten ei hommat hoijju. Mutta elä nyt ykslahkkeissii kehttoo paljjoo härnätä, siitä ei hyvä seurroo..