Eilen illalla töihin jäläkkeen kurkus alako olla karheut ja pient yskkee. Niimpä mittailin kuumetta Ei tuo ollunna, ku lievästi koholl (37,3). Normmaali kylläkkii o 35,6* Tein viell tuon korona testin.

IMG_20221005_190843.jpg

Vejin viell panadolihotin nuammaan ja rupesin nukkummaan. Olihan aikanen herätys uamuvuorroon.

Yö mennii suhtkoht lievästi yskkiissä. Vetäsin herättyy panadoli 1mg, arvelin et töihin sitä pittää mennä. Uamulla mittailin kuummeit monilla mittareill yks näytti 38,9. Niimpä ehin sit vanahan ajan elohoppeemittarin, se näyttell 38c* Otin viell varmmuuvven vuoks korvamittarin se näytti 37,7c* Sitten arvelin koittelen tuon koronatestin viell?

IMG_20221006_052006.jpg

Ja siihenhän tullii kaks viivvoo. Noh, töihin lähtö keskkety siihen, ilimottelin pomolle ja rupesin viell pikkuseks aikkoo nukkummaan. Herräilttyy tein omaolo korona testin ja se yllyttell soittammaan päivystyksseen. Niimpä soittelin. Odotin jonos ja odotin, lopulta n.tunnin piäst vastas. Siin sitä huastelttiin ja kerroin et tein netis koronatesti kyselyn ja et se käski soitella sinne. Tarvviin myös sen virallisen koronatestin. Heh heh, tuas oll hävlnnä ne koronan täyttö kuavakkeet  piittimuailmmaan, sano päivystäjä. Sain sitten ajan Siillaisen autokaistalle reilun tunnin piäst. Niimpä eeku kiirreesti matkkaan. Siillaiselle piästtyy, kahtelin et ei ou kettää autokaistalla. Niimpä ajallin sinne. Heti piäsin syynniin, eiku tikkuu nennään ja pois.Toivottaan ettei tää kovin pahasti keuhkkoon mee, pikkusen tuo tuntus siell olevan, mut kahellaan. Nyt testin tulosta vuottelemman 1-2 päivvee.