Juolahti tännää siunnaus tillaissuuvvessa miellee, että otampa kuvvii parista kirkonkohtteest. Niimpä nappasin.

HPIM1561.jpg

Tässä meijjän kirkon alttar.

Tää nyt tuas o heikkoluatunen, kun en käyttännä salamavalloo. Kun nuis kohtteis ei oikkein ou hyvä käyttee. Eikä muutenkkaa, ettei häirihe tillaisuutta tahi ammattikuvvaajjii. 


HPIM1557.jpg

Tässäpä suarnastuoli.

Tässä ollii salamavalo vahingossa. Tuossa kamerassa mennee salama piälle uuesttaan, ku sulukkoo luukun. Eikä luukkuu kannata sulukkee liian aikasseen, jos niin tekkee ei välttämäti kuvat tahi videot tallennu. Kantapiän kautta tuo opittu, joskus "pikkusen"epäonnistu yks vihkimisen nauhotus. 

Tull nyt käyttyykkii uues seurakuntatalos ensmäisen kerran. Vois sannoo, että oll piennoinen pettymys juhlatilojen osalta? Samat vanahat tilat. Varmmaannii oli tehty lisäsiipi papisttoo ja seurakunta työntekijöitä varten. Koska tuo vanahapappila on myynnissä. Nyt ois myynnissä tarjousten perustteella Etuovi.comissa, nyt ostammaan. Ei varmasti löyy saman laista asunttoo heleposti. Talo löyttyy täst>. Joensuu Kiihtelysvaara Tohmajärventie 39 - Etuovi.com. Enkä tuaskkaa ponssoo, jos ei lasketa sitä että maksan viell kirkollisverroo.