Päivvään kuullui piipahus Hammaslahes. Niimpä pitssoo piti suaha, muttei vakiost paikast näyttännä suavan. Niimpä täyty hakkee se Alanya specialista.

IMG_20190410_131624.jpg

Ihan kiva rauhallinen paikka, näin puoliltapäivin. Noppeesti valamistukkii.

IMG_20190410_141049.jpg

Pari otin. Oikkeen puolleinen ei oikkein sattunna sellane ku piti.Niiku näkkyy ei ole kepappi ja lisänä katkoja vaikken niitäkkää tilanna. Otin kummissii, hyvvee olivat vaikken välitä noista olliiveistakkaa yhttää. Pienoinen kielimuuri häirihti molemppiin murtteella puhujjiin ymmärryst. 3/5

Pihhaan tullessa kävin postin hakemas.

IMG_20190410_140931.jpg

Posti oll tuas tehnynnä luatukuletukssii, niiku kuvast näkkyy. Valokuvat kuitennii oll ehjiä.

 

Sittempä lämmityksen parriin. Alakuhan suju mukavast, mut sit huomasin tipan.

IMG_20190410_150141.jpg

Ylemmässä vaaka putkessa valakkee pisara näkkyy. Ei H.l.vetti, tuas tää alakkaa tuuri mättee. Kummissii ei onneks "vielä" ou ruenna enemmän vuotammaan ja tännää sain tilattuu korjjoojan huomiseks. Jottai positiivistä. Nyt pittää tutkkii mikä painnee aihheuttaa verkkoon? Kun siit lämminvesekottajan varoventtiilist on tiputtanna välillä niiku pienell pojall. Vaikka on jo vaihettu siihen se yhenkerran, vaihon jäläkkeen. Pekkasta tinkasin huomiselle töis, mut sekkää onnistunna. On muutennii miehistö vajjausta huomenna. Noh, jospa se siit!!!

Nyt pittää varmmaannii rueta sottailemmaan ja varrautummaan lämminvesvarraajan uusimis rojekttii. Vanahahan tuo alakkaa jo olemmaan n. 30 vuot. Kupar ja rauta vässyy, se o tosiassii. Tämmöne päivä tännää, huohhhh.